Stofzuiger Nilfisk AERO 21-01 PC blue line

204,49

Excl. BTW: 169,00

Excl. BTW:
169,00
Model:
107406600
Levertijd:
1-2 werkdagen
Omschrijving

De AERO 21/AERO 21 INOX zijn de kleinste modellen in de AERO-serie met een compact design en gebruiksvriendelijke functies - de ideale keuze voor kleinere reinigingstaken in werkplaatsen of in winkels. De machine van 20 liter heeft efficiënte zuigprestaties en is ook verkrijgbaar in een variant met INOX roestvrijstalen container, robuuste trolley en handgreep.

Op de -21 modellen zit een stopcontact met AutoOnOff. De automatische start-/stopfunctie schakelt de stofzuiger in, wanneer er een aangesloten elektrisch gereedschap wordt gebruikt, waardoor een veiligere werkomgeving wordt gewaarborgd.

De Nilfisk AERO nat- en droogzuiger kan gemakkelijk naar iedere locatie worden vervoerd, bijv. in de auto, omdat hij compact, lichtgewicht en robuust is. Nadat het werk klaar is, kan de container makkelijk worden geleegd, door het vervangen van de fleece stofzak of door de container te kantelen met de geïntegreerde containerhandgreep (op sommige modellen). Het Push&Clean filterreinigingssysteem biedt hoge zuigprestaties en maakt het mogelijk om de filtercassette snel en eenvoudig te reinigen. Opslag is eenvoudig en betrouwbaar met meerder posities voor de zuigslang, mondstukken en stroomkabel.

De Nilfisk AERO 21 is compact en makkelijk te gebruiken. Het is de ideale keuze voor reiniging op werkplaatsen en winkels. Het is een lichtgewicht machine voor mensen in de industrie-, automotive- en bouwsector.

    • Uitwasbaar PET-filter met een efficiency van minimaal 99,9%
    • MultiFit accessoiresysteem, dus flexibel
    • Geïntegreerde opbergmogelijkheid voor zuigslang, stroomkabel en accessoires
    • Blaasfunctie
    • Stabiele basis en ergonomisch design

 

Beoordelingen (3)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder