Reinigingsmiddelen

Verfijnd zoeken
  • Maat

Topschoonmaakartikelen levert een compleet aanbod in professionele schoonmaakmiddelen altijd met de juiste prijs direct uit voorraad leverbaar. Van sanitair tot vloerreiniging en van gevereinigers en beschermers .Wij bieden kwalitatief hoogwaardige professionele schoonmaakmiddelen zodat u kunt vertrouwen dat de schoonmaak beter en sneller werkt.

Tips voor reinigings middelen

Lees het etiket

Wees voorzichtig bij het gebruik van professionele chemicaliën. Lees voor gebruik altijd het etiket met de gevaarsymbolen en neem de voorzorgsmaatregelen in acht. Meng nooit verschillende was- en reinigingsmiddelen, dat kan zeer gevaarlijk zijn.

Spray van je af

Bij was- en reinigingsmiddelen in een sprayflacon is het verstandig om zo min mogelijk de spray in te ademen. Spray altijd van je af en zorg ook dat je niet richting iemand anders sprayt(let ook op de wind).

Buiten bereik van kinderen

Houd was- en reinigingsmiddelen buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Was- en reinigingsproducten bevatten chemische stoffen die gevaarlijk kunnen zijn als je een product niet gebruikt zoals beschreven op de verpakking. Chemische stoffen die in veel producten zitten zijn:

  • Oppervlakteactieve stoffen (of wasactieve stoffen): Dit zijn chemische stoffen die vettig vuil losweken zodat ze weggespoeld kunnen worden.
  • Bleekmiddelen: Dit zijn chemische stoffen die gekleurde vlekken weghalen. Denk aan wijnvlekken, koffievlekken, vlekken van vruchtensap.
  • Enzymen: Dit zijn chemische stoffen die lastige vlekken oplossen, zoals bijvoorbeeld vlekken die ontstaan door bloed, chocolade, sauzen, make-up of transpiratie.
  • Parfums: Dit zijn chemische stoffen die was- en reinigingsmiddelen hun frisse geur geven en zorgen dat je wasgoed, vaat en huis/gebouw lekker ruiken na het wassen of schoonmaken.
 
  • Bewaren en weggooien
  • Lege verpakkingen van was- en reinigingsmiddelen kunnen bij het restafval.
    Of je kunt ze laten ophalen of langs brengen bij ons.Wil je halfvolle verpakkingen weggooien? Doe dit dan bij het klein chemisch afval.

 
Cleeny glasreiniger 1l

Cleeny glasreiniger 1l

5,99

Dit product in een notendop: Maakt je interieur streeploos schoon Veilig in gebruik Geschi.....

Cleeny Toiletontkalker 750ml

Cleeny Toiletontkalker 750ml

4,78

Dit product in een notendop: Veilig in gebruik voor verwerker en ondergrond Gel zonder verkl.....

Cleeny vloerreiniger 1l

Cleeny vloerreiniger 1l

4,78

Dit product in een notendop: Maakt streeploos schoon en droogt snel Voor dagelijks gebruik v.....