Guard Industrie

Over GUARD INDUSTRIE

Guard Industry is een Frans bedrijf gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van producten voor bescherming, reiniging en onderhoud van bouwmaterialen en gereedschappen.

 Guard Industry producten zijn innovatief, van hoge kwaliteit en houden rekening met de veiligheid van de gebruiker en het milieu.

 

Het Guard Tech gamma werd speciaal ontwikkeld om gereedschappen, machines en rollend materieel makkelijk te onderhouden. Zo helpt Guard om zorg te dragen voor uw materialen.

Internationaal dealer netwerk

 

De producten van Guard Tech worden internationaal in bijna 60 landen verkocht via erkende exclusieve dealers. Vele gerenomeerde grote bedrijven gebruiken op dagelijkse basis onze producten om hun materiaal in topconditie te houden en prachtige projecten op te leveren.

Onze dealers zijn intensief getraind en kunnen u met raad en daad bijstaan om oplossingen te bieden voor alle types vervuiling op de werkplaats.

 

 

Dicht bij de klant

 

Vanaf het begin stond Guard altijd klaar om klanten te helpen en oplossingen aan te bieden die perfect aansloten bij de behoefte van de klant. De innovatieve producten van hoge kwaliteit werden ontwikkeld door middel van intensief onderzoek en vele testen. Guard is bezorgd om het milieu en ontwikkeld producten die voldoen aan strikte eisen qua mens- en milieuvriendelijkheid.

 

Sleutelkenmerken Guard Industry

 

  • 25 jaar ervaring in het verzorgen van materialen
  • Betrokken bij het zorg dragen voor het milieu
  • Ecologisch leiderschap (12 patenten)
  • 5 afdelingen wereldwijd en verkrijgbaar in 60 landen
  • Innovatieve en effectieve producten met 10 jaar garantie.