Guard Wash Express 5l of 20l

72,54

Excl. BTW: 59,95

Model:
GWExpres
Levertijd:
7 werkdagen
Merk:
Guard industrie

Beschikbare opties:

Omschrijving

Guard Wash® Express:

Is een geconcentreerd product met krachtige actieve ingredienten, die een onmiddellijke en diepe reiniging van binnendringende vuil op bouwmaterialen mogelijk maakt (vuil in verband met vocht, luchtverontreiniging, sporen van bladeren, enz.). De zelfreinigende, snelle en krachtige werking van Guard Wash® Express reinigt vervuilde oppervlakken zonder verplichting van naspoelen. Het oorspronkelijke uiterlijk van de materialen wordt hersteld in minder dan een uur, zonder dat de kleur of de mechanische eigenschappen ervan verslechteren. Om alle resten te verwijderen, kan het spoelen echter 45 minuten na het aanbrengen van het product worden uitgevoerd. Guard Wash® Express is ook het ideale product om grijze verkleuring van hout te verwijderen.


GEBRUIK Guard Wash® Express:

Is een ideaal universeel product voor de behandeling van buitenmuren, gevels, weerbeplanting, daken, balkons, fonteinen, zwembaden, monumenten, hekken, terrassen, tuinbestrating, bestrating, tennisbanen, enz. Het kan worden gebruikt op alle materialen zoals beton, vezelcement, natuurlijke of gereconstitueerde steen, terracotta, tegels, PVC, hout, enz. Bijzonder aanbevolen voor coatings, zelfs verf en alle soorten coatings.

CHEMISCHE AARD • Op water gebaseerde oplossing bestaande uit oppervlakte actieve stoffen, alkalische bevochtigers en zuivere, natuurlijke etherische olie.
VOORDELEN EN KENMERKEN • Directe actie en supersnel met slechts 1 applicatie. • Diepgaande reiniging en reiniging zonder spoelen. • Kan op een breed scala aan materialen worden gebruikt. • Beschadigt niet de minerale materialen, zelfs glas niet. • Weinig geur. • Snel en gemakkelijk te gebruiken. • Natriumhydroxide en kaliumvrij.
VERPAKKING Beschikbaar in 5ltr  en 20ltr verpakkingen.
 

 

Beoordelingen (1)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder